Udendørs juletræ Lights

Posted by Jiky at 9:26 AM

Monday, September 28, 2009

En masse traditioner og skikke er forbundet med festivalen of Christmas. Et af de vigtigste skikke, som er knyttet sammen til julefest er juletræet.

På tidspunktet for denne festival mennesker får travlt med at dekorere deres hjem samt juletræet.Den udendørs juletræ lys udgør en integrerende del af julefesten.

Julepynt er ufuldstændige uden udendørs juletræ Lights. Æren for at skabe den første kendte elektrisk oplyst juletræ går til H. Edward Johnson, som var en partner til opfinderen Thomas Edison. Efter denne episode fik udgivet af en reporter for Detroit avis Johnson blev Fader Electric Christmas Lights. General Electric Company i Harrison New Jersey var de første til at producere juletræet lamper, som juletræet er pyntet. I dag strenge af Christms lys er også brugt til at pynte juletræet.

Nogle af julen lys sæt, der bruger den fiber teknologi indgår i en kunstig juletræ. Lyspærer eller LED's er placeret i bunden af træet, og ledninger fra disse løg trænge ind i bladene af træet, som hjælper med belysning op hele træet. Andel nydelsen af de udendørs juletræ med lys Christmas Carnivals.

0 comments: